“`html
Uzay ve Teknoloji Zirvesi, Geleceği Şekillendiren İsimlerle Dolu
Geleceğin belirleyicisi olan önemli figürlerin katılacağı zirve, uluslararası düzeyde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Omar Kunbargı (SpaceX)
Omar Kunbargi, SpaceX’te Küresel İş Geliştirme Direktörü olarak görev alıyor. Uzay yolculukları ve Starship’in çok gezegenli bir gelecek sunma potansiyeli üzerine çalışan Kunbargı, dünya genelindeki hükümetler ve uzay ajanslarıyla iş birliği yaparak stratejik danışmanlık sağlıyor. Uzay sektöründeki öncü projelerle insanlığın uzaydaki geleceğine yön veren önemli bir figür olarak öne çıkıyor.
Tejpaul Bhatia (Axiom Space)
Tejpaul Bhatia, 25 yılı aşkın stratejik liderlik tecrübesiyle, Axiom Space’in Baş Gelir Sorumlusu (CRO) olarak görev yapmaktadır. Global düzeydeki birçok organizasyonda kritik roller üstlenerek, ticari alanın geliştirilmesine yönelik stratejiler oluşturmakta. Girişim Zirvesi’nde “Yer Kontrolünden Büyümeye: Yükselen Sınırlarda Stratejik Liderlik” konusunu ele alacak.
Kojo Boakye (Meta)
Kojo Boakye, Meta’nın Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Kamu Politikaları Başkan Yardımcısıdır. İletişim ve bilgi teknolojilerinin gelişim süreçlerine yönelik uzmanlığı ile dikkat çeken Boakye, çeşitli sektörlerden paydaşlarla iş birliği yaparak teknoloji merkezli kalkınma projelerine öncülük etmekte. Zirvede, “İnovasyon ve Büyümeyi Desteklemek: Startup’lar için Açık Kaynak Yapay Zekânın Gücü” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.
Jeff Jo (Samsung Electronics Türkiye)
Jeff Jo, 1997 yılında Samsung Electronics’in Güney Kore merkezinde kariyerine başladı ve 25 yılı aşkın süredir önemli görevlerde bulundu. 11 Aralık 2023 itibarıyla Samsung Electronics Türkiye Başkanı olarak atanan Jo, zirvede “Herkes İçin Yapay Zeka: Yapay Zekâ Çağında Hepimiz İçin Hiper Bağlanabilirlik” konusunu paylaşacak.
Steven Hoffman (Founders Space)
Steven Hoffman, Founders Space’in Başkanı ve CEO’sudur. Girişimcilere yenilikçi çözümler ve pazar erişimi konularında mentorluk yaparak, girişimcilik ekosistemine katkı sağlamaktadır. Büyük markalara, yenilik stratejileri geliştirmekte destek sunmuş olan Hoffman, 11-12 Aralık’ta “Yapay Zeka: Vaat ve Tehlike” konusuyla katılımcılarla buluşacak.
Myladie Stoumbou (Microsoft)
Myladie Stoumbou, Microsoft’da Kıdemli Bölgesel Direktör olarak, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki büyüyen şirketlerle iş birlikleri geliştirmektedir. MIT Enterprise Forum ve Microsoft for Startups’da mentorluk yaparak taze fikirlerin ortaya çıkmasına katkı sağlamaktadır.
Alex Malebranche (GitHub)
Alex Malebranche, GitHub for Startups Küresel Etkileşim Lideri olarak, teknoloji alanındaki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle yeni girişimcilere yol göstermektedir. kendi girişim projesini kurduktan sonra GitHub bünyesinde ilk startup programını başlatmada önemli bir rol üstlenmiştir.
Dr. Dilek Gürsoy (GANÎ)
Dr. Dilek Gürsoy, Avrupa’da yapay kalp nakli gerçekleştiren ilk kadın kalp cerrahı unvanına sahiptir. Sağlık sektöründe yenilikçi girişimleriyle dikkat çeken Gürsoy, GANÎ Clinic’in Kurucusu ve CEO’su olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2019’da “Yılın Doktoru” olarak ödüllendirilmiştir.
Çağlayan Çetin (Trendyol Grup)
Çağlayan Çetin, Trendyol Group’un Başkanı olarak, çok kategorili bir çevrimiçi pazar oluşturma misyonunu yürütmektedir. E-ticaret sektöründe edindiği tecrübelerle, Türkiye ve Avrupa pazarında önemli bir oyuncu olmuştur.
Ahmet Akyol (Aselsan)
Ahmet Akyol, çeşitli üst düzey görevlerde bulunarak lojistik ve savunma sanayi alanında önemli bir etki yaratmıştır. 2023’te Aselsan Genel Müdürü olarak atanmış ve aynı zamanda ulusal güvenlik projelerinde aktif rol almıştır.
Önder Güler (Google Cloud Türkiye)
Önder Güler, Google Cloud Türkiye Direktörü olarak, bulut bilişim alanında önemli katkılarda bulunmaktadır. Daha önceki deneyimleri, çok katmanlı BT çözümleri sağlamada kritik bir rol oynamaktadır.
Ali Taha Koç (Turkcell)
Ali Taha Koç, kariyerine Intel’de mühendis olarak başlamış ve sonrasında Türkiye’deki dijital dönüşüm projelerinde yer almıştır. 2023’ten itibaren Turkcell Genel Müdürü görevini üstlenirken, zirvede “Bağlantılı Teknolojiler Çağında Değişmeyen Paradigmalar” hakkında görüşlerini paylaşacak.
“`
Yukarıdaki metin, verilen içeriğin özgün bir şekilde yeniden yazılmış halidir. SEO kurallarına uygun anahtar kelimeler dengeli bir biçimde eklenmiştir ve okuyucu dostu bir üslup korunmuştur. HTML formatı da doğru bir şekilde kullanılmaya devam edilmiştir.